Revive
Het recyclen van producten is een mooie stap in de goede richting om duurzaam om te gaan met onze grondstoffen. Wij zijn er dan ook een groot voorstander van. Maar er zijn nog zoveel stappen vóór recycling. Wij geloven dan ook in levensduurverlenging

Een tapijt zo lang mogelijk in circulatie houden vóórdat het uiteindelijk gerecycled wordt en de grondstoffen opnieuw ingezet kunnen worden. Want waarom een kwalitatief goed product na een aantal jaar alweer uit elkaar halen om er iets anders van te maken? Wij gunnen het product eerst een lang waardevol leven voordat we het uit elkaar halen.

Tapijt kan namelijk veel langer mee dan dat het gemiddeld in een pand ligt. Want wist je dat 80% van het vloeroppervlak slechts voor 20% belopen wordt? Dit betekent dat na ongeveer 7 jaar gebruik slecht 20% van het totale vloeroppervlak écht aan vervanging toe is. Daarom bieden wij met Revive een platform om hergebruik te stimuleren en het recyclen van grondstoffen zo lang mogelijk uit te stellen. Zo maken we samen levensduurverlenging mogelijk. 

No Waste Rug
Wij ontwierpen een “No waste rug van materiaal dat overbleef na productie. Dit leuke Checkerboard en Stripe patroon is samen te stellen uit verschillende kleuren – afhankelijk van wat er op dat moment aan productie waste beschikbaar is. Meer weten? Neem dan even contact met ons op.